Catalog-de-cursuri-SIG-ENTER-TRAINING

SUSTAC si ASOCIATII

SIG Enter Training a luat nastere pentru a acoperi un segment elitist de pe piata cursurilor de formare din Romania, in scopul de a transmite corporatiilor din Romania „know-how”-ul necesar maximizarii performantelor economice (armonizarea relatiilor in interiorul companiei, imbunatatirea performantelor echipei la locul de munca, stabilirea unei noi dimensiuni a relatiilor de colaborare cu partenerii contractuali, updatarea cu cele mai eficiente tehnici/tactici/strategii folosite in business).
Trainerii SIG Enter Training beneficiaza de avantajul formarii in domeniile de curs oferite companiilor de catre profesionisti de marca din SUA, Marea Britanie si Franta. Trainerii SIG Enter Training sunt cadre universitare, doctori in domeniile propuse prin cursuri si practicieni cu experienta ai domeniilor abordate, fiind ancorati in lumea business-ului de un numar considerabil de ani.

Expertiza SIG Enter Training este pluridisciplinara, abordarea noastra in cadrul cursurilor dedicate multinationalelor propunand folosirea unei palete largi de informatii/cunostinte, adaptate nevoilor companiei si indelung testate in practica. Suntem dedicati crezului nostru de a ridica standarde in domeniul formarii, propunand noi abordari interactive de invatare in cadrul cursurilor organizate de noi. Evaluam nevoile de formare ale companiei la solicitarea partenerilor nostri propunand solutii customizate de training.
Organizam in mod exclusiv cursuri in-house pentru companii, singurele cursuri open fiind cele de formare de mediatori, cu adresabilitate larga. Credem in excelenta si in parteneriate pe termen lung bazate pe gradul de satisfactie al cursantilor nostri!