Catalog-de-cursuri-SIG-ENTER-TRAINING

SUSTAC si ASOCIATII

psihologie-aplicata

Pentru: Antreprenori, Top Management, Middle Management, Angajați

Industrii: orientativ, Telecom, IT & C, FMCG, Banking, Medical & Pharma, Others,

Locatie curs: TIMIȘOARA , SBO OFFICE, Sala de Conferințe a Centrului de mediere Șuștac&Asociații, Bv. Simion Barnuțiu nr.62, etaj. 3.

Tarif curs: 700 de lei

Obiective:

După cele două zile de formare, cursanții vor fi capabili să:
Utilizeze tehnici împrumutate din consiliere și psihoterapie, adaptate pentru business
Folosească noi modalități de comunicare
Transforme un TREBUIE într-un VREAU
Să analizeze critic o situație de viață, o oportunitate, o propunere, o relație
Gestioneze situațiile de criză
Realizeze un algoritm propriu de luare a deciziilor, în funcție de stilul personal
Să aplice imediat cele învățate
Tematica
Cunoaste-te pe tine!... şi pe celălalt? Elemente de psihologia personalităţii.
Ochelari de cal, ochelari roz-Prejudecăţi, presupuneri, bariere- cum ne influenţează acestea deciziile? Abordarea fenomenologică în psihologie. Procese psihice- gândirea, atenţia, memoria, imaginaţia- implicate în procesul decizional.
Decizie bună/decizie greşită. Mecanismul decizional. Elemente de psihologie organizaţională.
Orizontal şi vertical în relaţii si comunicare. Elemente de psihologia comunicării.
Aspiraţii şi aptitudini-echilibrul corect ca predictor al succesului. Elemente de psihologie diferenţială.
Plan de carieră, plan de business, plan de viaţă. Consiliere vocaţională.
Succes în business vs succes în viaţă. Consiliere preventivă şi dezvoltare personală.

Cursul nu este o prelegere, un curs universitar si nici o terapie de grup. Lucrăm prin exerciţii, aplicat, „la concret” dar fără a atenta la intimitatea cursanţilor.

Problemele particulare (de relaţionare, de autoritate, conflicte etc) pot fi rezolvate concomitent cu elucidarea unor probleme general-umane, comune tuturor, cu care ne-am confruntat sau ne vom confrunta.

Ceea ce învăţăm la curs, putem aplica imediat. Nu avem nevoie de bibliografie sau antrenament pentru a înţelege şi a pune în practică cele asimilate la curs.

Despre lector:

Loredana Hodor Al Ghazi are 37 ani, este psiholog și mediator, cadru didactic universitar (din 2000 până în prezent), lector universitar la Universitatea de Vest din Timişoara, Facultatea de Sociologie și Psihologie, unde predă cursuri de Psihologia dezvoltării, Psihopatologie, Consiliere, Psihologia medierii conflictelor....
Este doctor în Psihologie și doctorand în Științe Medicale-Psihiatrie. Are o formare în Analiză Existenţială şi Logoterapie (2005-2009). Are o experienţă de business variată, ca asociat, unic asociat, manager (2001-2012) iar din 2012 s-a implicat în mediul asociativ, militand pentru drepturile clienților bancari şi eliminarea clauzelor abuzive din contracte. Este căsătorită şi are trei copii.

Crede cu tărie că : „dacă nu reuşești să explici simplu o teorie, înseamnă că nu ai înţeles-o nici tu”, şi că „un gram de practică valorează cât tone de teorie” dar „practica fară teorie este oarba”,. Că ”nu poţi învăţa din cărţi ceea ce nu ai trăit”, şi că „ experienţa este numele pe care îl dăm greşelilor noastre” însă deşi „experienţa este o şcoala bună, taxele sunt cam mari”.

Nu crede că: „succesul înseamnă să treci din eşec în eşec fără să îţi pierzi entuziasmul” ci că „succesul este o călătorie, nu o destinaţie „ şi „utilizarea la maximum a capacităţilor pe care le posezi”. Iar „o persoană are succes dacă se trezeşte dimineaţa şi se întoarce înapoi seara în pat, între cele două momente facând doar ceea ce doreşte să facă.”

INSCRIERE:

Pentru inscrieri contactati-ne la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la numarul de telefon 0754321321.